HOE HERKEN JE EEN NEPPE WOOLRICH JAS

In deze blog lees je hoe je een namaak Woolrich herkent en dus de neppe van de echte jas kunt onderscheiden. Ook hebben wij de verschillen van Woolrich 1 op 1 vergeleken met een replica. Zodat je duidelijk kunt onderscheiden welke fake is en welke real. Lees snel verder, voordat je per ongeluk een neppe Woolrich jas koopt.

Hoe herken je een neppe Woolrich jas

Neppe Woolrich jas herkennen


In deze blog lees je alles over het herkennen van een neppe Woolrich jas.

De bon/factuur bij het afrekenen


Als je een Woolrich jas online of offline koopt vraag dan altijd naar labels, bonnen en kijk goed naar het product. Dit zijn de begin stappen om je product te verifiëren. Als de verkoper niet alle gegevens heeft altijd doorvragen voor meer bewijs.

De label binnen de Jas


Door middel van research kan je de geschiedenis van Woolrich’s labels vinden. Door de vele namaak labels kan je door een authentieke label het verschil van de namaak labels zien. Kijk goed naar eventuele spellingsfouten en naar het design van de labels.

Gebruik van Materialen


Een echte Woolrich parka heeft vele betere materialen dan een namaak. Als je de kans krijgt om de materialen te voelen vergelijk ze dan met een Woolrich parka waarvan je weet dat die echt is. Namaak Woolrich jassen voelen meestal niet hetzelfde als de echte. Als je de materialen niet kan voelen vraag dan altijd om een gedetailleerde foto van de naai en weef structuur van de jas.

Knoop Stijlen van Woolrich


De verschillende stijlen van de knopen zijn al terug te vinden in 1830. Deze zijn ook terug te vinden op de jassen. Woolrich kent ook rechthoekige knopen de naam van het merk staat er altijd op. De knopen zijn vaak zwart, maar het merk kent ook verschillende vormen en kleuren.

Bron foto

De beste prijs


De regel geldt als een Woolrich jas zo goedkoop is, dat het haast te mooi is om waar te zijn, is het vaak ook niet legit. Bij een “te mooie prijs” vraag even naar extra details van de jas om te kijken of de jas echt is.

Woolrich Modellen


Als je research hebt gedaan kun je controleren dat die Woolrich jas een geldig, bestaand model is. Als je geen correlatie kan vinden, dan roept dat een aantal vraagtekens op. Als de verkoper geen modelnummer of naam kan geven moet dat duidelijk genoeg zijn.

Dons Voering


Echte Woolrich jassen zijn vaak met dons gevoerd, waar een neppe vaak synthetische voering bevoegd. Een voering van dons betekent niet gelijk dat de jas echt is, maar een goedkope namaak heeft vaak geen donsvoering

Coating van de jas


De nieuwere modellen van Woolrich zijn meestal waterdicht. Als het mogelijk is controleer of de jassen waterdicht zijn. Als dit niet het geval is mij nieuwere modellen roept dit vraagtekens op.

Persoonlijke verkoop


Authentieke nieuwe Woolrich modellen worden natuurlijk niet op vlooienmarkten of op straat verkocht. Wordt een Woolrich zo aangeboden wees dan alert.

Woolrich Websites


Als een website de naam “Woolrich” in de Url heeft staan, en ze zijn een webshop, is vaak de webshop in kwestie niet betrouwbaar. Je blijft altijd nog de hobby site en dergelijke hebben, maar de webshops met Woolrich in de naam, zijn niet stimulerend voor het merk Woolrich.
Als je twijfelt of een Woolrich webshop wel betrouwbaar is. Kan je op onze pagina bekijken welke webshop betrouwbaar zijn en waar je deze voor voordelige prijzen kunt kopen. Zo hebben wij op dit moment een verzameling gemaakt van de Woolrich sale. Op de officiële site van woolrich staat een lijst met valse website die zich voordoen als officiële Woolrich retailers. Bekijk deze hier: 
bron
  • WOOLRICH
  • FAKE
  • REAL
  • NEPPE
  • NAMAAK

MEEST RECENTE

TIPS & TRICKS BLOGS

JE OUTFIT FOTOGRAFEREN? 3 TIPS VOOR DE JUISTE BELICHTING

Door: Tess

Ziet je outfit er vandaag perfect uit? Heb je net een nieuw setje kleren gekocht? Altijd leuk om dit te delen met bekenden. Wij geven je drie tips voor de juiste belichting bij het fotograferen van je...

WELKE BIKINI PAST BIJ MIJ?

Door: Mirle

Hallo zomer! Geniet jij ook zo van deze zonovergoten dagen? Heerlijk, lekker met je vriendinnen naar het strand of naar dat ene leuke festival! Maar… welke bikini trek jij aan? Je kent het misschien...

HOE VALLEN DAMESSCHOENEN VAN ELK MERK?

Door: Tess

In deze blog vertellen wij hoe de schoenen van verschillende merken vallen. Vragen die wij van CoutureFashion vaak te horen krijgen zijn: Hoe vallen deze schoenen? Vallen deze groot of klein uit? Hoe valt...

HOE HERKEN JE EEN NEPPE KENZO TRUI

Door: Lilian

Kenzo is een populair merk onder jongeren. Vandaag de dag worden er veel counterfeits (namaak truien) verkocht. Om dit tegen te gaan zijn wij van CoutureFashion op onderzoek uitgegaan en geven we hieronder...

HOE HERKEN JE EEN NEPPE MONCLER JAS

Door: Lilian

Op het internet willen veel mensen profiteren van de populariteit van de Moncler jassen. Veel websites met mooi vormgegeven webshops bieden de jassen online aan. Dit vaak tegen veel scherpere prijzen dan...

HOE HERKEN JE EEN NEPPE PARAJUMPERS JAS

Door: Tess

Hoewel Parajumpers nog een vrij jong merk is, zijn er al vele namaak modellen gemaakt. Deze modellen worden al actief verkocht op de markt. Parajumpers is zelf actief aan het strijden om de verkoop van deze...