HOE VALLEN ISABEL MARANT SNEAKERS EN SCHOENEN

Welke Isabel Marant sneakers maat moet ik nemen? 
Valt Isabel Marant groot of klein uit?
Ben je op zoek naar nieuwe Isabel Marant sneakers, dan komen deze bovenstaande vragen je vast bekend voor. Weet je dus niet welke maat je nu precies moet nemen, bij het kopen van je nieuwe Isabel Marant sneakers? Lees dan snel verder!

Hoe vallen Isabel Marant sneakers en schoenen Bekijk onderstaand advies die antwoord geeft op de vraag: Hoe vallen Isabel Marant sneakers en schoenen? Wij hebben het antwoord voor de Bobby Étoile, Betty Étoile en Bekett Étoile sneakers en voor de laarzen van Isabel Marant.

Hier het antwoord op de vragen:
Hoe vallen Isabel Marant sneakers? De Isabel Marant sneakers vallen over het algemeen op de maat. Bekijk hieronder per model hoe de sneakers vallen:

Hoe vallen Isabel Marant Étoile Bobby sneakers?


De Isabel Marant Bobby sneakers vallen normaal uit op de maat, heb je dus een maat 36, koop deze Bobby Wedge sneakers dan ook in maat 36. Heb je een tussenmaat, dan is het aan te raden om een halve maat groter te bestellen. Dus heb je 35,5 haal dan een maat 36.

Bekijk hier de Bobby sneakers


 

Hoe vallen Isabel Marant Étoile Bekett sneakers?


De Isabel Marant Bekett sneakers vallen vaak uit op de maat. Heb je een maat 36,5 dan raden wij wel aan om deze in 37 te kopen. Mocht het echt zo zijn dat je de sneakers te ruim hebt gekocht, dan kan je de schoenen of omruilen of je kunt de ruimte compenseren met een zooltje.
Bekijk hier de Bekett sneakers

 

Hoe vallen de Isabel Marant Betty sneakers?


De Betty sneakers van Isabel Marant vallen normaal op de maat, wel is het aan te raden om bij een tussenmaat (35,5) de sneaker in maat 36 te kopen.
Bekijk hier de Betty sneakers

 

Hoe vallen Isabel Marant laarzen?


Over het algemeen vallen de Isabel Marant laarzen uit op de maat. De laarzen kunnen door de smalle punten iets kleiner uitvallen. Het is dus aan te raden om een halve maat groter te nemen als je een tussenmaat hebt dus bijvoorbeeld 36,5 dan zouden wij aanraden om de Isabel Marant in de maat 37 te nemen. Heb je van jezelf een maat 36 dan raden wij een 36 aan.
Bekijk hier de laarzen van Isabel Marant
 

Ervaring en review van Isabel Marant Étoile


Het hoofdmerk Isabel Marant kent ook het beroemde zusje, Isabel Marant Étoile, deze werd in 2000 beroemd toen zij op de catwalk verscheen. Het merk werd opgepakt door de jongere vrouwen die zich kenmerkten met een Parisian Chic look. Deze look staat ook wel bekend als de bohemian look. Dit merk kent een succesvolle achtergrond. Het is een periode rustig geweest rondom het merk, maar vooral met de nieuwe sneaker lijn van Isabel Marant kent het merk een goede opmars.

Wij hopen dat dit artikel voor jou antwoord heeft gegeven op de vraag: Hoe vallen Isabel Marants? Dan is ons doel bereikt! Bekijk ook het laatste aanbod van de nieuwe collectie van Isabel Marant, maar ook de 
Isabel Marant sale is een aanrader.


Wij zijn ook benieuwd wat jij van het merk vindt, laat je reactie dus achter! 
Heb jij een andere ervaring met het merk, of vallen de maten anders bij jou uit? Laat het even weten in de reactie, want samen helpen wij elkaar om er fashionable uit te zien!
  • SCHOENEN
  • SNEAKERS
  • ISABEL MARANT

MEEST RECENTE

FASHION BLOGS

Combineren met stijl: de perfecte outfits met heren knitwear
21Feb

COMBINEREN MET STIJL: DE PERFECTE OUTFITS MET HEREN KNITWEAR

Door: Lilian

Waar je ook naartoe gaat, je wil natuurlijk wel goed voor de dag komen. Haren goed gestyled, een lekker luchtje op en een stijlvolle outfit. Vooral dat laatste is een belangrijk punt om over na te denken,...

De perfecte kleding voor een ontspannen picknick
29Nov

DE PERFECTE KLEDING VOOR EEN ONTSPANNEN PICKNICK

Door: Lilian

Een picknick is een leuke manier om heerlijk in de buitenlucht te eten. Vaak wordt er op een kleed verschillende soorten eten en drinken uitgestald waar iedereen dan van kan pakken. Op het strand, in het...

De invloed van interieurontwerp op jouw inloopkast
17Oct

DE INVLOED VAN INTERIEURONTWERP OP JOUW INLOOPKAST

Door: Lilian

Een inloopkast is de droom van elke modefanaat. Het is meer dan enkel de plek voor je kleding en accessoires. Optimaliseer je inloopkast door middel van een sterk interieurontwerp. Dit speelt een grote...

De juiste bikini vinden als je een grote cupmaat hebt? Wij hebben de gouden tips!
27Sep

DE JUISTE BIKINI VINDEN ALS JE EEN GROTE CUPMAAT HEBT? WIJ HEBBEN DE GOUDEN TIPS!

Door: Lilian

Voor vrouwen met een maatje meer is het kopen van kleding vaak een behoorlijke uitdaging. Gelukkig zijn er steeds meer winkels en webshops die mooie collecties aanbieden waarin ook de wat vollere dames...

3x tips om meer kleur in jouw outfit terug te laten komen
05Sep

3X TIPS OM MEER KLEUR IN JOUW OUTFIT TERUG TE LATEN KOMEN

Door: Lilian

Het is altijd een goed idee om meer kleur in jouw outfit terug te laten komen. Met kleuren in je outfit straal je vrolijkheid en pit uit en dat is misschien iets waar je juist naar op zoek bent. Het hoeft...

Waar je op moet letten als je bedrijfskleding online koopt
10Jul

WAAR JE OP MOET LETTEN ALS JE BEDRIJFSKLEDING ONLINE KOOPT

Door: Tess

Het online bestellen van bedrijfskleding biedt talloze voordelen voor zowel werkgevers als werknemers....