Blog

Hoe herken je een neppe Moncler jas?

Posted On september 29, 2016 at 11:00 pm by / No Comments

Op het internet willen veel mensen profiteren van de populariteit van de Moncler jassen. Veel websites met mooi vormgegeven webshops bieden de jassen online aan. Dit vaak tegen veel scherpere prijzen dan je in de winkel gewend bent. Moncler doet er veel aan om deze imitaties van het internet te weren. In samenwerking met de Italiaanse Kamer van Koophandel wordt namaak aangepakt.

Overzicht actuele Moncler collectie

Moncler geeft op haar site aan dat de site Moncler.com de enige internet site is waar de consumenten door de actuele collectie kunnen “ browsen”. Via deze site kun je je alvast informeren en laten inspireren voor een aankoop van originele Moncler producten bij een geautoriseerde dealer. Deze dealers kunnen naast de fysieke winkel ook een online winkel hebben. Natuurlijk kan ook via de online site van Moncler zelf artikelen gekocht worden (store.moncler.com).

Overzicht van Unauthorized websites

Via een speciaal onderdeel van haar website, code.moncler.com, geeft Moncler informatie over internetsites die door de organisatie zijn aangepakt en sites die door Moncler worden onderzocht.

Hier is ook te zien welke sites niet officiële producten verkochten of niet geautoriseerd waren om Moncler jassen en/of Moncler accessoires te verkopen. Deze eigenaren zijn volgens Moncler juridisch aangepakt en hebben de domeinnamen moeten overdragen aan Moncler.

Herkennen Neppe Moncler 1 op 1 echte Moncler jas video

Originele Moncler met Certilogo

In oktober 2010 heeft Moncler als een van de eerste organisaties de e-Commerce controle service geadopteerd. Dit is een uitbreiding van de Certilogo dienstverlening die speciaal is vormgegeven om te voorkomen dat ongewenst imitatie Moncler artikelen worden aangeschaft op het internet. Je kunt ook via code.moncler.com de echtheid controleren.

Moncler Certilogo

Certilogo Service

Monclr check fake

Moncler Certilogo label

Op ons overzicht op de website zie je ook de betrouwbare webshops die officiële moncler producten aanbieden. Zo shop je altijd bij een betrouwbare webshop. Ook hebben wij een overzicht gemaakt van de moncler outlet, waar je vele moncler producten met korting kunt kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...