Blog

Hoe herken je een neppe Canada Goose jas

Posted On oktober 1, 2016 at 9:35 pm by / 4 Comments

Neppe Canada Goose jas

De neppe Canada Goose herken je aan drie duidelijke verschillen, in dit bericht leggen we uit wat die verschillen zijn. Het is belangrijk om de verschillen tussen de echte en de neppe Canada Goose jassen te herkennen zodat je geen neppe koopt. Ook hebben we de verschillen 1 op 1 laten zien in onze blog. Zo kun je duidelijk zien wel jas een imitatie/replica is en welke echt is.

Lees snel verder!

Ten eerste – Het Logo

Kleurverschil in het logo is opvallend als je weet waarop je moet letten, zo kunnen de stiksels verschillende kleuren bevatten. Zoals afgebeeld hieronder. Soms is het zo dat de “maple leaves” verkeerd gestikt zijn, of de letters (“Canada of Arctic”) misspeld.

neppe vs fake canada goose jas
Nep(links) vs echt(rechts)

Ten tweede – De bontkraag

De authentiek Canada Goose bontkragen ogen dik en luxe. Ze zijn functioneel in het beschermen van de vrieskou in het gezicht. De namaak bontkragen zien er vaak mager en schriel uit, daarnaast kan het bont snel in de war raken en soms zelf vies zijn. De bont van een Coyote is vele malen zachter dan bijvoorbeeld een namaak alternatief van een wasbeer. Ook kun je op een slechte naad verbinding op de kraag kijken.

fake canada goose herkennen
Nep(links) vs echt(rechts)

Ten derde – De Hologram

Elke jas van Canada Goose heeft sinds de 2011 collectie een hologram. Dit als bewijs van authenticiteit. De hologram bevat exclusieve afbeeldingen die speciaal voor Canada Goose zijn ontworpen. Deze kunnen daarom ook van verschillende kanten bekeken worden.

neppe canada goose herkennen
Nep(links) vs echt(rechts)

Verschillen Canada Goose echt vs neppe Canada Goose video

Ook wij van Couturefashion hebben een overzicht van betrouwbare webshops voor Canada Goose waar je op dit moment ook een Canada Goose sale hebt. We vergelijken ook andere officiële merken met de namaak versies.

de Bijenkorf
Canada Goose Sale

Farfetch
Canada Goose heren Canada Goose dames

Stylebop
Canada Goose dames Canada Goose heren

Hoe spot je een neppe canada goose jas
Waar moet je op letten, bron foto

Op de officiële website van Canada Goose kan je ook zien of een webshop betrouwbaar is. Dat kan hier: https://www.canadagoose.com/ca/en/counterfeit/counterfeit.html

 

4 thoughts on “Hoe herken je een neppe Canada Goose jas

  1. ik heb via goosejas.nl jas bestelt en die was gewoon nep nou is mijn vraag ken me geld terug krijgen via credit kaart maar moet officele bevsetiging krijgen dat is nep weet iemand hoe ik daar aan kan komen ???

    1. Ik zou het zeker terug vragen via je creditcard leverancier, ook zou ik de website mailen en de situatie voorleggen als zei dit niet doet zou ik ze aanklagen en gewoon naar de rechter stappen succes met het oplossen
      MVG, Mira

  2. Het maakt helemaal niks uit of de jas echt is of niet. Koop gewoon een goedkope neppe jas. de enige reden dat mensen deze jassen kopen is vanwege het merkje. Onze moeders kochten vroeger ook Lacoste embleempjes en naaiden dat op HEMA shirtjes, hoorde je er toch een beetje bij. Ze willen erbij horen en aan anderen het idee geven dat ze een dure jas kopen. Ze kopen het niet voor de kwaliteit. Als de fabrikant het logo eraf haalt zal de verkoop waarschijnlijk geheel stagneren. De mensen die deze jassen aanhebben zijn ook meestal VMBO-ers die rokend voor de FEBO op hun scooter zitten. Het merk straalt (net als Nicholson) geen echte klasse uit, eerde armoede en laaggeletterdheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...