Blog

Hoe herken je een Neppe/fake Woolrich

Posted On oktober 2, 2016 at 8:33 am by / No Comments

Neppe Woolrich jas herkennen

In deze blog lees je hoe je een namaak Woolrich herkent en dus de neppe van de echte jas kunt onderscheiden. Ook hebben wij de verschillen van Woolrich 1 op 1 vergeleken met een replica. Zodat je duidelijk kunt onderscheiden welke fake is en welke real. Lees snel verder, voordat je per ongeluk een neppe Woolrich jas koopt.


De bon/factuur bij het afrekenen

Als je een Woolwich online of offline koopt vraag dan altijd naar de labels, bonnen en kijk goed naar het product. Dit zijn de begin stappen om je product te verifiëren. Als de verkoper dit niet heeft altijd doorvragen voor meer bewijs.

De label binnen de Jas.

Door middel van research kan je de geschiedenis van de Woolrich’s Label ontwerp vinden. Door de vele namaak labels kan je door een authentieke label het verschil van de namaak labels zien. Kijk goed naar eventuele spellingsfouten en naar het design van de labels.

Gebruik van Materialen

Een echte Woolrich parka heeft vele betere materialen dan een namaak. Als je de kans krijgt om de materialen te voelen vergelijk ze dan met een Woolrich parka waarvan je weet dat die echt is. Namaak Woolrich jassen voelen meestal niet hetzelfde als de echte. Als je de materialen niet kan voelen vraag dan altijd om een gedetailleerde foto van de naai en weef structuur van de jas.

Knoop Stijlen van Woolrich

De verschillende stijlen van de knopen zijn al terug te vinden in 1830. Deze zijn ook terug te vinden op de jassen. Woolwich kent ook rechthoekige knopen de naam van het merk staat er altijd op. De knopen zijn vaak zwart, maar het merk kent ook verschillende vormen en kleuren.

woolrich jas nep herkennen
Bron foto

De beste prijs

De regel geldt als een Woolrich jas zo goedkoop is, dat het haast te mooi is om waar te zijn, is het vaak ook niet legit. Bij een “te mooie prijs” vraag even naar extra details van de jas om te kijken of de jas echt is.

Woolrich Modellen

Als je research hebt gedaan kun je controleren dat die Woolrich jas een geldig, bestaand model is. Als je geen correlatie kan vinden, dan roept dat een aantal vraagtekens op. Als de verkoper geen modelnummer of naam kan geven moet dat duidelijk genoeg zijn.

Dons Voering

Echte Woolrich jassen zijn vaak met dons gevoerd, waar een neppe vaak synthetische voering bevoegd. Een voering van dons betekent niet gelijk dat de jas echt is, maar een goedkope namaak heeft vaak geen donsvoering

Coating van de jas

De nieuwere modellen van Woolrich zijn meestal waterdicht. Als het mogelijk is controleer of de jassen waterdicht zijn. Als dit niet het geval is mij nieuwere modellen roept dit vraagtekens op.

Persoonlijke verkoop

Authentieke nieuwe Woolrich modellen worden natuurlijk niet op vlooienmarkten of op straat verkocht. Wordt een Woolrich zo aangeboden wees dan alert.

Woolrich Websites

Als een website de naam “Woolrich” in de Url heeft staan, en ze zijn een webshop, is vaak de webshop in kwestie niet betrouwbaar. Je blijft altijd nog de hobby site en dergelijke hebben, maar de webshops met Woolrich in de naam, zijn niet stimulerend voor het merk Woolrich.

Als je twijfelt of een Woolrich webshop wel betrouwbaar is. Kan je op onze pagina bekijken welke webshop betrouwbaar zijn en waar je deze voor voordelige prijzen kunt kopen. Zo hebben wij op dit moment een verzameling gemaakt van de Woolrich sale. Op de officiële site van woolrich staat een lijst met valse website die zich voordoen als officiële Woolrich retailers.

Bekijk deze hier: http://www.woolrich.eu/on/demandware.store/Sites-WPBAWO-EU-Site/default/Counterfeit-Start

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...