GLORIETIJDEN HERLEVEN MET AJAX UITSHIRT 2018

Komend seizoen (2017-2018) speelt Ajax zijn uitwedstrijden in dit shirt. Het shirt wordt gedragen in de Eredivisie, de KNVB Beker en de Europese uitwedstrijden. Voor de mensen die '94-'95 bewust hebben meegemaakt, doet het nieuwe uitshirt denken aan de glorietijden van toen. Lees hieronder meer over het nieuwe Ajax uitshirt.

Glorietijden herleven met Ajax uitshirt 2018 Het nieuwe uitshirt van de Amsterdamse Footbal Club Ajax doet oude tijden herleven. Het shirt is blauw en doet denken aan het shirt uit de gloriejaren 94-95. Dat jaar pakte Ajax het kampioenschap in de eredivisie en wonnen de Amsterdammers de Champions League finale in het Ernst Happel Stadion door een echte spitsengoal van Justin Kluivert’s vader, Patrick Kluivert.

Glorietijden herleven met nieuw uitshirt


Het overwegend blauwe shirt met rode accenten wordt gekenmerkt door een soort van camouflage motief genaamd: “club carbon print”. Dit motief vind je ook terug aan de onderkant van de, voor de rest egaal blauwe mouwen. De rode accenten komen met name terug in de drie iconische strepen waarmee Adidas zo bekent is geworden. Ajax fans hebben wat de strepen betreft hun zin gekregen, de drie zó gehate strepen zijn slechts nog aanwezig op de schouders. Een mooi clean shirt dus! Adidas (daarvoor Umbro) verzorgt sinds 2000 de shirts van de godenzonen en blijft dit in ieder geval tot 2018-2019 doen.

De broek


Het tenue wordt afgemaakt met een blauwe dan wel rode broek, voor de kousen zijn dezelfde kleurcombinaties mogelijk. Ook de nieuwe ajas uitshirts zijn weer uitgerust met de Adidas Climacool technologie. Deze technologie zorgt voor ventilaiie, verkoeling en vochtafvoer.

Voetbal merken


CoutureFashion verkoopt natuurlijk geen voetbalshirts, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je als voetbalfan de kleding van Adidas wel ziet zitten. Misschien ben je wel een trouwe fan die iedere zondag netjes op z’n stoeltje zit in het stadion. In dat geval willen we je ook wijzen op Stone Island en Balr.

Stone Island is het kledingmerk voor echte voetballiefhebbers. Het Italiaanse merk wordt op handen gedragen onder extreem fanatieke voetbalfans van verschillende voetbalclubs, zowel nationaal als internationaal.

Balr is natuurlijk bekend geworden door het profvoetballers trio: De Zeeuw, Elia en Van Der Wiel. Dit Nederlandse merk ademt één en al voetbal. De kleding zit heerlijk en is geschikt voor elk chill moment. Ben jij benieuwd wat we voor je hebben? Klik dan snel op één van onderstaande buttons.
Stone Island Kleding Balr. Kleding Adidas KledingAjax uitshirt 2017-2018 printAjax uitshirt 2017-2018 achterkantAjax uitshirt 2017-2018 Kluivert
  • AJAX
  • UITSHIRT
  • 2018
  • GLORIETIJDEN

MEEST RECENTE

LIFESTYLE BLOGS

Top 5 bijzondere bucketlist reisbestemmingen
25May

TOP 5 BIJZONDERE BUCKETLIST REISBESTEMMINGEN

Door: Isabel

De aarde is de thuisbasis van vele ongelooflijke plekken. Er zijn tal van plaatsen te bezoeken die relatief onbekend zijn. In deze blog laten we je 5 van die bijzondere reisbestemmingen zien....

Glorietijden herleven met Ajax uitshirt 2018
17May

GLORIETIJDEN HERLEVEN MET AJAX UITSHIRT 2018

Door: Isabel

Komend seizoen (2017-2018) speelt Ajax zijn uitwedstrijden in dit shirt. Het shirt wordt gedragen in de Eredivisie, de KNVB Beker en de Europese uitwedstrijden. Voor de mensen die '94-'95 bewust hebben...