MONSTERBEDRAG VOOR DIT HORLOGE

Na maanden van afwachten, is de kogel door de kerk. De Calibre 89 van Patek Phillipe wordt geveild. Vermoedelijk voor een recordprijs van tientallen miljoenen. Over de prijs van dit horloge kan men eindeloos discussiëren. De prijsverschillen tussen horloges kunnen namelijk enorm zijn. Waarom gaat de Calibre 89 voor een recordbedrag onder de hamer? Lees snel verder!

Monsterbedrag voor dit horloge Horloges zoals de Calibre 89 beschikken over details die je niet eens ziet. Dit mechanische uurwerk wordt op drukpunten verstevigd met robijnen. Deze steentjes zijn duur en vaak onzichtbaar voor het menselijk oog.

Waarom is de Calibre 89 zo bijzonder?


Je vraagt je wellicht af wat de Calibre 89 zo bijzonder maakt? De Calibre 89 heeft een gewicht van 1100 gram en een diameter van 8,82 centimeter. Het uurwerk bestaat uit: 24 wijzers, 2 wijzerplaten, 8 schijven, 61 bruggen, 129 juwelen, 184 tandwielen, 332 schroeven, 415 pennen en 429 mechanische componenten verder bestaat het klokje uit totaal 1.728 handgemaakte onderdelen. De Calibre 89 beschikt over maarliefst 33 functies waaronder een eeuwigdurende kalender, dubbel slagwerk, planetarium, maanstand en een dubbele chronograaf.

Prijs van het Patek Phillipe horloge


Ingenieurs en horlogemakers hebben er negen jaar aan gewerkt. Negen ingenieurs en horlogemakers kregen de zware taak om dit horloge te produceren. De eerste vijf jaar werd besteed aan onderzoek, in de vier jaar daarna werd het horloge gefabriceerd. Van de Calibre 89 zijn wereldwijd slechts vier exemplaren gemaakt. Alle vier hebben ze een onbekende eigenaar waarvan er nu één heeft besloten het horloge te verkopen. De Calibre 89 komt voor in de kleuren rosé goud, witgoud, geelgoud en platina. Het geelgouden exemplaar gaat binnenkort in de veiling. Verwachte opbrengst? Tientallen miljoenen!

Het ontwerp en het evenwichtige vakmanschap in een Patek Phillipe horloge is tijdloos. Voor de productie van een Patek Phillipe horloge wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van traditionele technieken. Deze technieken worden doorgegeven van generatie op generatie. De horloges van Patek Phillipe zijn niet persé flitsend. Dat hoeft ook niet. Patek eigenaren weten dat zij het allerbeste vakmanschap, erfgoed en design om hun pols of in hun zak hebben. Zodra je eigenaar wordt van een Patek Phillipe horloge zal geen ander horloge er meer toe doen.

*Veiling update


Het horloge haalde 'slechts' een bod van 6.5 miljoen dollar, minder dan de minimum vraagprijs. Dit betekent dat het horloge opnieuw geveild zal worden. Heb je deze maand toevallig een financiële meevaller gehad, schroom dan niet op een poging te wagen. Ben je op zoek naar een 'ietwat' betaalbaarder klokje? Klik dan op één van de onderstaande buttons!
dames horloges heren horloges


  • HORLOGE
  • MILJOENEN
  • LUXURY
  • WATCH

MEEST RECENTE

JEWELLS & WATCHES BLOGS

MONSTERBEDRAG VOOR DIT HORLOGE

Door: Tess

Na maanden van afwachten, is de kogel door de kerk. De Calibre 89 van Patek Phillipe wordt geveild. Vermoedelijk voor een recordprijs van tientallen miljoenen. Over de prijs van dit horloge kan men eindeloos...