Stone Island

Overzicht van betrouwbare Stone Island webshops

Op deze pagina vindt u de Stone Island sale van de geautoriseerde partners waar wij mee samenwerken. Deze webshops zijn allen door ons gescreend op hun algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden. Hierdoor werken wij alleen samen met de beste en meest klantvriendelijke retailers.


Stone Island de bijenkorf

Bijenkorf

Stone Island heren Stone Island Kinderen
Klik op één van de buttons om gelijk naar de juiste pagina te gaan. De Bijenkorf is een exclusief mode warenhuis. Die elke dag met passie werkt om de klant beleving zo optimaal te maken. In 1870 kwam Bijenkorf tot leven door Simon Philip Goudsmit. Sinds 2009 kent de Bijenkorf een overzichtelijke webshop.


farfetch merkkleding

Stone Island bij Farfetch

StoneIsland Heren SALE StoneIsland Kids SALE
Bij Farfetch zijn er veel designer merken in de sale, je shopt al veel musthaves voor een mooie prijs. Farfetch is een online retailer die meer dan 400 boutiques bij zich heeft aangesloten. Ideaal voor designerkleding voor een lage prijs. Bekijk het concept, en ontdek ook voor heren, dames en kids de sale.


yoox-merkkleding

Stone Island bij Yoox.com

Stone Island Heren Stone Island Kinderen Jongens
Bij Yoox is er altijd korting, je shopt al veel musthaves voor een mooie prijs. Yoox is een retailer die een gigantisch assortiment van design merken verkoopt. Ideaal voor designerkleding voor een lage prijs. Bekijk het concept, en ontdek ook voor Stone Island sale en outlet prijzen.


Stone Island Sale – Waar allemaal?

Stone Island het merk staat bekend om zijn een kompas logo in het groen. Het merk werd in 1982 gelanceerd door de bekende Italiaanse ontwerper Massimo Osti. Zijn boot heette ook Stone Island. Het merk was eerst gekoppeld aan een ander merk, namelijk CP Company. De echte lancering van het merk kwam pas in 1983. De kwaliteit van de producten stond altijd voorop bij Stone Island. Zo wisten zij speciale vezels te gebruiken voor hun kleding. Het waren speciale technovezels. In de jaren 80 was het merk vooral bekend om de breitechniek. Vooral de jassen van het merk waren niet kapot te krijgen.Het logo van Stone Island wat ook wel het kompas wordt genoemd, in de volksmond werd het ook vaak ‘The Patch’ genoemd het logo bevindt zich op de linkerkant van de kleding. Couturefashion heeft ook overzichten en sales verzameld van de Stone Island shirt, Stone Island Polo en Stone Island jas. Bekijk deze ook snel!

Stone island sale

Bron foto

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...