Moncler

Overzicht van betrouwbare Moncler partners

Op deze pagina vindt u de Moncler outlet van geautoriseerde retailers van Moncler waar wij mee samenwerken. Deze webshops zijn allen door ons gescreend op hun algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden. Hierdoor werken wij alleen samen met de beste en meest klantvriendelijke retailers.


farfetch merkkleding

Moncler bij Farfetch

Moncler Dames Moncler Heren Moncler Kids
Bij Farfetch zijn er veel designer merken in de sale, je shopt al veel musthaves voor een mooie prijs. Farfetch is een online retailer die meer dan 400 boutiques bij zich heeft aangesloten. Ideaal voor designerkleding voor een lage prijs. Bekijk het concept, en ontdek ook voor Moncler sale en outlet prijzen.


yoox-merkkleding

Moncler bij Yoox.com

Moncler Dames Moncler Heren
Bij Yoox is er altijd korting, je shopt al veel musthaves voor een mooie prijs. Yoox is een retailer die een gigantisch assortiment van design merken verkoopt. Ideaal voor designerkleding voor een lage prijs. Bekijk het concept, en ontdek ook voor Moncler sale en outlet prijzen.


Moncler Outlet – Welke webshops zijn betrouwbaar

Het beroemde merk is opgericht in 1952 dit in de Franse nostalgische stad Grenoble. De oprichter van het merk is Rene Ramillon. De naam Moncler is ontstaan vanuit de omgeving van Grenoble, er was namelijk een berg die Monestier-de-Clermont heette. De oprichter was een bekend ondernemer in de regio. Hij bezat een fabriek die al vele bergklim artikelen produceerde. Deze ondernemer bezat meerdere patenten. Samen met zijn vriend Andre Vincent runde Rene zijn bedrijf. Tijdens de koude dagen werden de door de Rene geproduceerde donsjassen veel gedragen. Bij het Alpine skiën werd de jas ook gedragen door zijn lichte gewicht en goede warmte was dit ideaal. Zo ontstonden er productaanpassingen zodat het voor skiërs een perfect product was. Moncler outlet is betrouwbaar bij Yoox en Farfetch.
moncler outlet
Bron: foto

Moncler namaak: Heb ik een echte of neppe moncler jas en waar moet ik opletten?

Moncler is een merk wat veel wordt nagemaakt, op onze blog hebben we een aantal tips hoe je een neppe/fake Moncler Kleding kunt herkennen:

Neppe of echte Moncler jas

Kenzo is een exclusief merk wat wij presenteren op Couturefashion.nl daarom ook voor uw Kenzo pet, Kenzo shirt en Kenzo trui.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...