Kenzo Pet

De Kenzo pet staat bekend om zijn verschillende varianten. Zo kennen we de Kenzo pet oog, Kenzo pet tijger en de cartoon. De petten zijn verstelbaar met klittenband en geschikt voor zowel heren als dames. Kenzo pet kopen? Dat doe je bij deze betrouwbare partners van Couturefashion:


Kenzo pet kopen?


Wij werken samen met drie betrouwbare partners die de petten verkopen:
de Bijenkorf
Bekijk Kenzo petten bij de Bijenkorf
Farfetch
Bekijk Kenzo petten bij Farfetch
Yoox
Bekijk Kenzo petten bij Yoox


kenzo pet tijgerkenzo pet met tijgerKenzo staat bekend om zijn unieke kleding creatie. Dit zie je terug in de petten van Kenzo. De pet is voorzien van een goede en fijne katoenmix. De print van de Kenzo tijger is op de gehele oppervlakte zichtbaar. Het logo van Kenzo is geborduurd op de voorzijden en aan de achterzijde over een elastische band beschikt.Deze Pet Kopen?

kenzo pet oogKenzo pet met oogKenzo staat bekend om zijn unieke kleding creatie. Dit zie je terug in de petten van Kenzo. De pet is voorzien van een goede en fijne katoenmix. De print van de Kenzo tijger is op de gehele oppervlakte zichtbaar. Het logo van Kenzo is geborduurd op de voorzijden en aan de achterzijde over een elastische band beschikt.Deze Pet Kopen?

kenzo pet met cartoonkenzo pet met cartoonKenzo staat bekend om zijn unieke kleding creatie. Dit zie je terug in de petten van Kenzo. De pet is voorzien van een goede en fijne katoenmix. De print van de Kenzo tijger is op de gehele oppervlakte zichtbaar. Het logo van Kenzo is geborduurd op de voorzijden en aan de achterzijde over een elastische band beschikt.Deze Pet Kopen?

kenzo pet sale

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...