Kenzo

Overzicht van betrouwbare Kenzo webshops

Op deze pagina vindt u de Kenzo sale van onze geautoriseerde retailers waar wij mee samenwerken. Deze webshops zijn allen door ons gescreend op hun algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden. Hierdoor werken wij alleen samen met de beste en meest klantvriendelijke retailers.


kenzo trui de bijenkorf

Bijenkorf

KENZO DAMES KENZO Heren KENZO TRUI DAMES KENZO TRUI HEREN
Klik op één van de buttons om gelijk naar de juiste pagina te gaan. De Bijenkorf is een exclusief mode warenhuis. Die elke dag met passie werkt om de klant beleving zo optimaal te maken. In 1870 kwam Bijenkorf tot leven door Simon Philip Goudsmit. Sinds 2009 kent de Bijenkorf een overzichtelijke webshop.


farfetch merkkleding

Kenzo bij Farfetch

Kenzo Dames SALE Kenzo Heren SALE Kenzo Kids SALE
Bij Farfetch zijn er veel designer merken in de sale, je shopt al veel musthaves voor een mooie prijs. Farfetch is een online retailer die meer dan 400 boutiques bij zich heeft aangesloten. Ideaal voor designerkleding voor een lage prijs. Bekijk het concept, en ontdek ook voor heren, dames en kids de sale.


kenzo trui stylebop

Stylebop

KENZO DAMES SALE KENZO HEREN SALE KENZO DAMES KENZO HEREN
Klik op één van de buttons om gelijk naar de juiste pagina te gaan. Bij Stylebop is er altijd sale, je shopt al veel musthaves voor een prima prijs. Stylebop is een internationale retailer en actief in heel Europa. Designer merken zoals Kenzo met kortingen tot wel 70% kijk dus snel en pak je sale!


Dé Kenzo sale top 4 webshops

1. Farfetch
2. Menlook
3. De Bijenkorf
4. Stylebop

Wist je dat?

Iedere fashionjunk kent hem! De tiger sweater van Kenzo. Alle toonaangevende modeblogs hebben
in 2013 aandacht besteed aan deze Kenzo trui. Daarom is het vreemd dat het maar een haar had gescheeld
of de tiger sweaters waren volgens bedenkers, Carol Lim en Humberto Leon, niet in productie genomen.


Kenzo sale
Couture Fashion beschikt ook over een overzicht waar je Kenzo schoenen herenKenzo Trui, Kenzo shirt en Kenzo pet kan kopen

Kenzo is een merk wat veel wordt nagemaakt, op onze blog hebben we een aantal tips hoe je een neppe/fake Kenzo kleding kunt herkennen:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...