Blog

Kenzo Trui Echt/Nep?

Posted On april 8, 2016 at 2:34 pm by / No Comments

1. De Stof

Allereerst de stof. Authentieke Kenzo tijger truien worden gemaakt van zacht katoen met een zachte pluis. Neppe Kenzo tijger truien worden gemaakt van een veel stuggere stof. Deze stugge stof is zit niet zo comfortabel als bij een echte kenzo

2. De Stiksels

Kenzo tijger truien hebben geen overlocknaden. Neppe tijger truien hebben zeer dikke overlocknaden, zichtbaar met het blote oog. Een kenmerk van een neppe tijger trui zijn deze zogenoemde overlocknaden.
kenzo-trui-echt-nep-naden

3. Het Borduurwerk

Tijd om het belangrijkste onderdeel van de Kenzo trui te analyseren, het borduurwerk.
Eerst kijken we naar de kleuren. Kijk naar het groen, kleuren gebruikt in replica’s komen niet overeen met het orgineel.
In dit geval zijn de snorharen blauw in plaats van oranje. Kijk ook eens naar de letter “Z”. Bij het orgineel heeft de “Z” een lichte inkeping, rechts boven. Een ander belangrijk punt is dat de vorm van de neus van de tijger. Je kunt zien dat de bovenkant een afwijkende ronde vorm heeft van het orgineel. We hebben de afbeelding even wat groter gemaakt zodat je nu ook goed kunt zien dat de kleuren niet kloppen. Op een groene Kenzo tijger trui, horen de letters oranje te zijn.
kenzo-trui-echt-nep-tijger

4. Labels in de trui


Ook aan de labels in de Kenzo trui is te zien of het gaat om een orginele Kenzo tiger sweater of om een vervalsing. De afbeeldingen hieronder laten zien waar je op moet letten.
kenzo-trui-echt-nep-label1 kenzo-trui-echt-nep-label2

5. Maat- en prijslabels

Als laatste kun je kijken naar de prijs en maat labels die aan de Kenzo trui bevestigd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...