hoe vallen dr martens
Blog

Hoe vallen Dr Martens

Posted On januari 30, 2017 at 3:43 pm by / No Comments

Welk maat moet ik nemen van Dr Martens?
Vallen Dr Martens groot of klein uit?

Als je op zoek bent naar nieuwe Dr Martens komen deze vragen vaak naar boven. Weet je niet goed welk maat je moet kiezen bij het kopen van de Dr Martens, bekijk dan onderstaand advies met antwoord op de vraag: Hoe vallen Dr Martens?

Hier het antwoord:
Dr Martens zijn brede schoenen, vooral de neus kan breed uitvallen. Heb je een tussenmaat dus bijvoorbeeld 37,5 dan raden wij het aan om 38 te nemen. Verder over het algemeen vallen de Dr Martens precies op de maat. Dit kan natuurlijk variëren door een hoge schoen of een lage schoen. De lage schoenen van Dr Martens zijn wat kleiner in de breedte ten opzichte van de hoge schoenen van Dr Martens.
Als bijvoorbeeld een 37 te klein is en een 38 te groot dan zou je altijd bij 38 steunzooltjes kunnen toevoegen.

Tijdelijke Dr Martens sale

Dr Martens dames tot 70% korting Dr Martens heren tot 70% korting

Ben je benieuwd naar hoe de Dr Martens Chelsea boots voor mannen vallen?
Deze vallen vaak op de maat.
Dr Martens Chealsea boots

Ben je benieuwd naar hoe de Dr Martens 1460 laarzen vallen?
Deze hoge schoenen kennen een brede neus, heb je een tussenmaat zoals 40,5 dan raden wij het aan om 41 te kopen. Valt 41 net iets te groot uit, is een steunzooltje de geschikte oplossing.
Dr Martens 1460 laarzen

We hopen dat we antwoord hebben gegeven op je vraag: Hoe vallen Dr Martens? Heb je zelf Dr Martens en denk jij anders over het vallen van de maten. Of vallen ze voor brede voeten anders dan voor smalle voeten. Laat dan even een reactie achter hieronder. Dr Martens zijn bij verschillende webshops verkrijgbaar, maar hoe weet je nou of je jouw Dr Martens paar voor de laagste prijs gaat kopen? Bekijk nog even het overzicht van Dr Martens op Couturefashion.nl en zie in een oogopslag waar deze verkrijgbaar zijn voor de laagste prijs.

Wat vindt jij van Dr Martens laat hier je rating achter: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...