Blog

Hoe herken je een neppe Parajumpers jas

Posted On oktober 1, 2016 at 8:54 am by / 15 Comments

Neppe Parajumpers

Hoewel parajumpers nog een vrij jong merk is, zijn er al vele namaak modellen gemaakt. Deze modellen worden al actief verkocht op de markt. Parajumpers is zelf actief aan het strijden om de verkoop van nep/fake jassen tegen te gaan. De klant is koning en moet ten allen tijden beschermt worden voor deze fake parajumpers. Namaak producten zijn niet alleen illegaal, maar ook vaak slecht voor de mensen die ze dragen. Bijvoorbeeld, de donsvoering is niet gezuiverd, de vezels kunnen met giftige substanties bewerkt zijn en de jassen beschermen niet optimaal in strenge kou. Ook worden deze jassen vaak geproduceerd door kinderen onder gevaarlijke omstandigheden.


  • Hoe herken je een neppe Parajumper, Fake vs Real

  • Op het eerste gezicht kan een neppe parajumpers jas vrijwel identiek zijn aan het origineel, maar een expert kan snel de kleine verschillen herkennen zoals: de verschillende vezels (vaak zonder water afstotende vezels), neppe bontkragen, het missen van details (rubber om de knoppen) en als laatste de officiële barcode waarmee je het product kunt verifiëren. Deze kan je hier invoeren: http://www.parajumpersstopfakes.com/
  • Parajumper Barcode

  • Het is vrij simpel als je een Parajumper hebt gekocht, waarvan je je de barcode niet op de tag ziet, dan weet je vrijwel zeker dat het een neppe is. Deze code kan je gebruiken om je jas te verifiëren. Barcode check of serial nummer checken? Deze kan je hier invoeren: http://www.parajumpersstopfakes.com/
  • Waar worden neppe Parajumpers verkocht?

   De officiële website van parajumpers is www.parajumpers.it, de overige site’s die claimen dit te zijn, zijn namaak site’s. De officiële jassen worden of vanuit betrouwbare webshops gestuurd of vanuit Italië. Op ons overzicht kun je zelfs een parajumpers sale vinden.

  • Hoe herken je een valse parajumpers website:

   1. Als de website de naam zelf (parajumpers) in de url heeft, zijn het vaak namaak site’s.
   2. Als de prijs te mooi is om waar te zijn is dit vaak ook zo. Laat je dus niet verleiden.
   3. Vaak worden de oude modellen niet meer geleverd, deze worden vaak nog wel geleverd door neppe site’s. let dus hier ook goed op.
  • Bekijk het overzicht: Parajumpers jas sale en bekijk de betrouwbare webshops met wie wij samenwerken.
parajumper-serial-nummer-check

15 thoughts on “Hoe herken je een neppe Parajumpers jas

 1. Hallo ik heb een jas v para gekocht en een trui op de site van vipfasion.. Zei geven aan dat t echt is en de prijzen liggen ook t zelfde als op andere sites.. Nu begin ik echter toch te twijvelen of dit ook wel echt is.. Me zoon wil een jas van canadagoose erbij maar die kost bij hun 300.. En op andere 900 dat is dis de reden dat ik nu twijfel aan de echtheid..Nu is mijn vraag of Vipfasion bij jullie bekend is en of jullie kunnen vertellen of t nu echt of nep is wat zij verkopen..

  Mvrgr claudia

  1. Dag Claudia!

   Er zijn verschillende website met de naam vipfashion. Dus om welke gaat het?
   Ik zie in ieder geval bij de volgende site: vipfashionshop.nl enige belangrijke informatie ontbreken. Zoals: kvk- en btw nummer. Dit zijn wel cruciale gegevens bij een webshop. Hiernaast zijn de prijzen ook te mooi om waar te zijn. Op het eerste gezicht lijkt vipfashionshop.nl niet betrouwbaar.

   vipfashion.nl is daarentegen wel een betrouwbare site.

   Met vriendelijke groet,
   Couture Fashion Team

  2. Dag Claudia,

   Ook zie ik op vipfashionshop.nl, het volgende retourbeleid: “Kan ik ook mijn geld terugkrijgen als het artikel mij niet bevalt?
   Nee, ons bedrijf is een outlet store die zijn artikelen voor zeer scherpe prijzen aanbiedt. Wel kunt u binnen 7 dagen na ontvangst het artikel ruilen voor een andere maat of een ander artikel.”

   Wettelijk moet elke webshop zich houden aan de opgestelde regels hiervoor. Dit betreft een online aankoop op afstand, hiervoor geldt altijd de volgende regel: “Wat zijn mijn rechten bij kopen op afstand?
   Als u iets per telefoon of online bestelt, koopt u op afstand. U heeft dan recht op 14 dagen bedenktijd.”

   Hieruit kan ik concluderen dat vipfashionshop.nl geen betrouwbare webshop is. De kans dat de producten echt zijn, schat ik dan ook klein in.

   Met vriendelijke groet,
   Couture Fashion Team

 2. Beste couture fashion team,
  Het gaat inderdaad om de site VIPFashionshop nl. De jas hebben we bij orgineel gehouden en jep zo NEP als wat dit geld ook voor kenzo shirt..
  Na over en weer mailen met korte antwoorden zoals de jas is uit collectie 2014 of er kunnen foutjes tussen zitten omdat t om outlet gaat ja dag, ben ik er nu wel achter dat ze inderdaad onbetrouwbaar zijn en ik erin gelegt ben door VIPFashionshop nl ..Hen manier van mailen is niet hoe je verwacht van een betrouwbare website, ze antwoorden met Hallo of Hoi en t enigste wat ze zeggen 100% echt. Ook zijn ze telefonisch niet bereikbaar… Als ik dan weer mail dan krijg je daar geen amtwoord op waarom ze niet bereikbaar zijn ..Denk dat ik me maar neer moet leggen bij t feit dat ik me geld niet terug zie en alleen maar hoop via deze weg andere mensen te waarschuwen voor dit bedrijf..

 3. Goedemorgen,

  Ik had een vraagje ik heb me jas bij parajumpersjassale.com besteld. Alleen nu ben ik bang dat het een fake site is en ik dus opgelicht ben. Weten jullie mischien meer over deze site?
  Ik hoor het graag,
  Groetjes Amber

  1. Dag Amber,

   Dit is een namaak site, de kans is groot dat je of een nep product thuis krijgt of helemaal geen product. Vaak is het tweede het geval.

   Groeten,
   Couturefashion.nl Team

 4. Hallo,

  Mijn vriend beweert dat zijn parajumpers jas echt is terwijl er geen rubber onder de knopen zit helemaal niks. Zou het dan toch kunnen zijn dat de jas echt is misschien nieuwe lijn ofzo die dit niet heeft of heeft echt elke jas dat rubber er onder? Het is een zomerjas en op de plek waar dat rubber normaal zit zit het niet bij hem helemaal nergens.

  M.v.g roy

 5. hallo ik had een vraag ik hoorde dus van iemand dat ik bij modataal de zwarte parajumper longbear maar voor 280 euro kan halen maar de vraag is is het wel een betrouwbare site en is het geen namaak ?

  1. Dag Monica,
   Modatal is geen betrouwbare site en verkopen alleen namaak producten! Deze site is dus een namaak site.

   Groeten,
   Couturefashion.nl Team

 6. Goedemiddag,
  Is er bij jullie iets bekend over de site: officieelcanadagoose.com?
  Heb er een jas besteld en betaald maar niks gehoord.
  Jas kost 128 euro. Iedere dag hebben ze de aktie dat de aktie alleen nog op die dag is.
  Geen bevestigingsmail en ook geen antwoord op mijn mail.
  Betaal met creditcard dus met beetje geluk is dit terug te boeken.
  Heb hem op vrijdag 20 januari besteld.
  Groetjes Simone

  1. Dag Simone,

   De website officieelcanadagoose.com is een namaak site. Ik zou als ik jou was de betaling terugboeken, wees hier wel snel mee.

   Groeten,
   Couturefashion.nl Team

  1. Dag Wendy,

   Dit is een offline-store als ik het goed begrijp. Het ziet er verder legit uit dus je hoeft je geen zorgen te maken.

   Groeten,
   Couturefashion.nl Team

 7. Ik overweeg een jas te bestellen bij Parajaumpersjassen.com waarbij de matriaal van de jas enz. het zelfde is als bij de orginele en het gaat ook om verkoop direct uit de fabriek zou dit kunnen kloppen of is deze zeker fake?

  1. Dag Jesmay,

   De website parajumpersjassen.com is geen echte retailer deze site is dus niet betrouwbaar! Let dus goed op en koop niet bij parajumpersjassen.com, zij zijn niet betrouwbaar en verkopen of geen spullen(oplichting) of verkopen namaak producten.

   Groeten,
   Couturefashion.nl Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...